26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιταλικά

16.Αυγ.18

Τα Ιταλικά αποτελούν μία από τις περισσότερο ομιλούμενες γλώσσες στην Ευρώπη. Λόγω των εμπορικών, οικονομικών και τουριστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας, εάν μπορεί κάποιος στις μέρες μας να μιλάει Ιταλικά θεωρείται μεγάλο πλεονέκτημα, Επιπλέον, είναι μια χώρα που προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές υψηλού επιπέδου και πολλοί είναι εκείνοι που την προτιμούν ανάμεσα στις χώρες του εξωτερικού για σπουδές σε διάφορους τομείς. Τα πτυχία που υπάρχουν στα Ιταλικά είναι: CERTIFICATI (CELI) του πανεπιστημίου της Perugia: CELI 1, 2, 3, 4, 5 καθώς και το DIPLOMA DI LINGUA ITALIANA του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο απο το ελληνικό κράτος.

Ταχύρρυθμα ολιγομελή τμήματα για την εκμάθηση και απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Φορείς Πιστοποίησης: CELI 1-2-3-4-5, PLIDA A1-A2-B1-B2-C1 C2, DIPLOMA A1-A2-B1-B2-C1 C2, - ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

  • Η επιτυχία μας, στηρίζεται στην οργάνωση και ποικιλία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, στη δυνατότητα να παρέχουμε άριστης ποιότητας διδασκαλία και φροντίδα στον κάθε μαθητή ατομικά αλλά και κυρίως στη δυνατότητά μας να είμαστε ένα μεγάλο εκπαιδευτήριο που όμως διατηρεί την προσωπική και ανθρώπινη επαφή με τους μαθητές και τους γονείς τους.
  • Στο Κέντρο μας υπάρχει συνεχή αξιολόγηση των παιδιών από το άριστο και έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό και ενημέρωση των γονέων καθημερινά από την ειδική εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
  • Επίσης παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ χρήση 20 computers στο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές όλων των επιπέδων με κείμενα-λεξιλόγιο-γραμματικές ασκήσεις των βιβλίων τους.
  • Όπως επίσης και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοζόμενο στις δικές σας ανάγκες χάρη στη δημιουργία δυο και τριών τμημάτων σε κάθε τάξη.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σαλμάς, με σεβασμό και ευθύνη προς όλους εκείνους που μας στηρίζουν και όλους αυτούς που θα επιλέξουν να μας στηρίξουν παρέχει χαμηλά δίδακτρα και ειδικές τιμές για αδέρφια ή για εγγραφή και σε 2η ξένη γλώσσα ή πληροφορική.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(0 ψήφοι)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

Χαιρετισμός από τα παιδιά

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top