26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απόκτηση άδειας Φανοποιού-Βαφέα οχημάτων & περιβαλλοντικής διαχείρισης Φανοποιείου-Βαφείου

16.Αυγ.18

Το εκπαιδευτικό κέντρο Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING υλοποιεί προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στους Εμπειροτεχνίτες οχημάτων για την απόκτηση της άδειας του ΦΑΝΟΠΟΙΟΥ και ΒΑΦΕΑ οχημάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

1). Τεχνίτες, εμπειροτεχνίτες, εργαζομένους που δεν έχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών.

2).Εργοδότες εκμεταλλευτές-συνεκμεταλλευτές  φανοποιείων-βαφείων οχημάτων  που δεν έχουν τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών.

Κατηγορίες σεμιναρίων:

1) Σεμινάριο τεχνίτη αμαξωμάτων και βαφέων διάρκειας 100 ώρες για την κάθε ειδικότητα.

2) Σεμινάριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Φανοποιείου Βαφείου 40 ώρες για την κάθε ειδικότητα.

Οι εμπειροτεχνίτες, εργαζόμενοι καθώς και οι εκμεταλλευτές-συνεκμεταλλευτές  φανοποιείων-βαφείων οχημάτων, πρέπει να κάνουν και τα δύο σεμινάρια (100+40 ώρες) και  να έχουν ελάχιστη προϋπηρεσία 8 ετών η οποία θα πρέπει να έχει διανυθεί τα τελευταία 15 έτη.

Οι κάτοχοι πτυχίου ή τίτλου ειδικότητας πρέπει να κάνουν μόνο το σεμινάριο των 40 ωρών Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Φανοποιείου Βαφείου.

Επίσης βάση του τελευταίου νόμου για την δημιουργία ψηφιακού μητρώου συνεργείων, φανοποιείων και βαφείων της χώρας είναι απαραίτητη η κατοχή  βεβαίωσης παρακολούθησης του σεμιναρίου των 40 ωρών και για  τα ήδη αδειοδοτημένα φανοποιεία-βαφεία. 

Με το πέρας των προγραμμάτων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης και κατάρτισης όπως προβλέπεται από το νόμο για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος βάση της ύλης του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(1 Ψήφος)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top