26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατάρτιση κλιματισμού A/C επισκευαστών οχημάτων

16.Αυγ.18

Το εκπαιδευτικό κέντρο ΚΔΒΜ SALMAS EDU TRAINING υλοποιεί πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης για την επισκευή και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού με φθοριούχα αέρια) μηχανοκίνητων οχημάτων, σύμφωνα με την οδηγία 206/40/ΕΚ και την 307/2008 και όπως ορίζεται στο ΦΕΚ 1232/Β’/11-04-2012 όπου αναφέρεται η υποχρέωση των τεχνιτών που ασχολούνται με την επισκευή και συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού οχημάτων να διαθέτουν Βεβαίωση Κατάρτισης.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΩΝ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΦΘΟΡΙΟΥΧΑ ΑΕΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΑΓΟΡΑ ΦΘΟΡΙΟΥΧΩΝ ΑΕΡΙΩΝ.

Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της δομής μας.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(9 ψήφοι)

1 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

  • ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΖΟΥΠΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 29.05.2024

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜ ΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ Α/C .ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΩ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ 1 ΚΑΙ 2

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top