26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εκπαίδευση και Πιστοποίηση ελεγκτών Κ.Τ.Ε.Ο.

16.Αυγ.18

Το Πιστοποιημένο από το Υπουργείο Μεταφορών (Αρ. Έγκρισης 212706/21) Κέντρο Επιμόρφωσης Υποψήφιων Ελεγκτών ΚΤΕΟ όλων των κατηγοριών οχημάτων Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING υλοποιεί πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο:

Πιστοποίηση Ελεγκτών ΙΧ Οχημάτων, Βαρέων Οχημάτων και Δικύκλων για τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΚΤΕΟ (Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων)

και δίνει την απαραίτητη και εξειδικευμένη τεχνική κατάρτιση και την απαραίτητη προετοιμασία για την συμμετοχή και επιτυχία στις εξετάσεις Πιστοποίησης Ελεγκτών Οχημάτων που διενεργεί το Υπουργείο Μεταφορών έτσι ώστε να πιστοποιηθούν ως:

ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ σύμφωνα με την: ΚΥΑ 49462/538/18/2019. ΦΕΚ1172/Β/9-4-2019 (ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Κ.Τ.Ε.Ο).

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα στελέχη και περιλαμβάνει θεωρητική διδασκαλία, καθώς και πρακτική άσκηση σε Ιδιωτικό ΚΤΕΟ.

Τα προγράμματα κατάρτισης προσεγγίζουν με πληρότητα τα κύρια ζητήματα που αφορούν στην οργάνωση, την αποτελεσματική λειτουργία και τις απαιτήσεις των ιδιωτικών ΚΤΕΟ και οδηγούν στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων, καθώς και στην Πιστοποίηση των συμμετεχόντων, αναδεικνύοντάς τους σε αξιόπιστους επαγγελματίες στον τομέα τους.

Η ύλη είναι συγκεκριμένη και προβλέπεται από το Υπουργείο Μεταφορών.

Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΕ ΚΤΕΟ.

Οι συμμετέχοντες οδηγούνται στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και αποκτούν την απαραίτητη βεβαίωση για τις εξετάσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που οδηγούν στην ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ».

Τα Σεμινάρια που διενεργούμε είναι τα εξής:

1) Σεμινάριο ελεγκτή Ελαφρών οχημάτων:

90 ώρες θεωρία & 30 ώρες πρακτική
ΣΥΝΟΛΟ: 120 ώρες

 

2) Σεμινάριο ελεγκτή Βαρέων οχημάτων:

42 ώρες θεωρία & 24 ώρες πρακτική                                                                       
ΣΥΝΟΛΟ: 42-66 ώρες

 

3) Σεμινάριο ελεγκτή Δικύκλων οχημάτων:

18 ώρες θεωρία & 6 ώρες πρακτική
ΣΥΝΟΛΟ: 24 ώρες

 

4) Συμπληρωματικό Επιμορφωτικό Σεμινάριο Τεχνικών Διευθυντών ΚΤΕΟ:

Η διάρκεια και η θεματολογία προσαρμόζεται με βάση την εκάστοτε προκήρυξη του Υπουργείου Μεταφορών. Διάρκεια ΣΕΜΙΝΑΡΊΟΥ 24 ώρες.

Με το πέρας του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση για την πιστοποίηση Ελεγκτών όπως προβλέπεται από το νόμο για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος βάση της ύλης του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(1 Ψήφος)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top