26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Απόκτηση άδειας Τεχνίτη Αερίων καυσίμων LPG/CNG

16.Αυγ.18

Το εκπαιδευτικό κέντρο Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING υλοποιεί σεμινάρια για την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος τεχνίτη συσκευών αερίων καυσίμων υγραερίου LPG-φυσικού αερίου CNG με τίτλο «Τοποθέτηση, Επισκευή, Συντήρηση Εξαρτημάτων τροφοδοσίας και λειτουργίας κινητήρων αυτοκινήτων με υγραέριο (LPG) και πεπεισμένο φυσικό αέριο (CNG)».

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ LPG - ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ CNG ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

1) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (100) ΩΡΩΝ, (θεωρία και πρακτική) για Υγραέριο (LPG) και Πεπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG), για όσους έχουν ήδη την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" και "ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" αλλά και για αποφοίτους Πολυτεχνικών σχολών ΑΕΙ ή ΤΕΙ.

2) ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (150) ΩΡΩΝ. (θεωρία και πρακτική), για Υγραέριο (LPG) και Πεπιεσμένο Φυσικό Αέριο (CNG), για όσους κατέχουν ήδη την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗ - ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΤΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ" καθώς επίσης και για τεχνίτες Β'θμιας εκπαίδευσης ή εμπειροτέχνες.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, μπορείτε να καταθέσετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Διεύθυνση Μεταφορών, Επικοινωνιών και να αποκτήσετε χωρίς προϋπηρεσία την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος "ΤΕΧΝΙΤΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ υγραερίου LPG - φυσικού αερίου CNG ".

Οι ημερομηνίες του σεμιναρίου θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα στελέχη και περιλαμβάνει θεωρητική διδασκαλία, καθώς και πρακτική άσκηση.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(1 Ψήφος)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top