26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γαλλικά

16.Αυγ.18

Τα Γαλλικά είναι μια γλώσσα που μιλιέται σε όλες τις ηπείρους. Παραμένει η επίσημη γλώσσα κρατών σε όλο τον κόσμο. Επίσης είναι μια από τις πιο σημαντικές, αν όχι η σημαντικότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον η Γαλλία προτιμάται για προπτυχιακές αλλά και μεταπτυχιακές σπουδές σε πολλούς τομείς, όπως στη νομική, στις πολιτικές επιστήμες, στην αρχαιολογία, στην ψυχολογία, ακόμα και στην ιατρική. Μπορείς να συμμετέχεις σε εξετάσεις για πτυχία που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ (Α1, Α2, Β1, Β2, C1, C2, Sorbonne I και II).

Ταχύρρυθμα ολιγομελή τμήματα για την εκμάθηση και απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών.

Φορείς Πιστοποίησης: DELF A1,A2,B1 - DELF B2 - DALF C1 C2 - SORBONNE 1-2 , ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

  • Η επιτυχία μας, στηρίζεται στην οργάνωση και ποικιλία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, στη δυνατότητα να παρέχουμε άριστης ποιότητας διδασκαλία και φροντίδα στον κάθε μαθητή ατομικά αλλά και κυρίως στη δυνατότητά μας να είμαστε ένα μεγάλο εκπαιδευτήριο που όμως διατηρεί την προσωπική και ανθρώπινη επαφή με τους μαθητές και τους γονείς τους.
  • Στο Κέντρο μας υπάρχει συνεχή αξιολόγηση των παιδιών από το άριστο και έμπειρο διδακτικό μας προσωπικό και ενημέρωση των γονέων καθημερινά από την ειδική εφαρμογή που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας.
  • Επίσης παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ χρήση 20 computers στο εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές όλων των επιπέδων με κείμενα-λεξιλόγιο-γραμματικές ασκήσεις των βιβλίων τους.
  • Όπως επίσης και ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοζόμενο στις δικές σας ανάγκες χάρη στη δημιουργία δυο και τριών τμημάτων σε κάθε τάξη.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σαλμάς, με σεβασμό και ευθύνη προς όλους εκείνους που μας στηρίζουν και όλους αυτούς που θα επιλέξουν να μας στηρίξουν παρέχει χαμηλά δίδακτρα και ειδικές τιμές για αδέρφια ή για εγγραφή και σε 2η ξένη γλώσσα ή πληροφορική.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(0 ψήφοι)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

Χαιρετισμός από τα παιδιά

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top