26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπηρεσίες Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού

07.Δεκ.23

Το Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING είναι εγκεκριμένος ιδιωτικός φορέας από τον ΕΟΠΠΕΠ που εξειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Η συστηματική καθοδήγηση και ενημέρωση που παρέχεται από τον εκπαιδευτικό μας φορέα σε όλη την Ελλάδα συνδυάζει τη χρήση σύγχρονων ψυχομετρικών Εργαλείων  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, καθώς και συνεδρίες με εξειδικευμένο σύμβουλο σταδιοδρομίας.

Το αναγνωρισμένο πρόγραμμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΚΔΒΜ SALMAS EDU TRAINING απευθύνεται σε Εφήβους και Ενήλικες, οι οποίοι αναζητούν το επαγγελματικό τους προφίλ και διεξόδους σε μια απαιτητική αγορά εργασίας. Κατά τη διαδικασία αξιολόγησης, συνεκτιμώνται παράγοντες όπως τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας, οι  αξίες, οι δεξιότητες  και οι ικανότητες του  ενδιαφερόμενου, με στόχο τη λήψη ορθών επαγγελματικών αποφάσεων και την επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης σε τράπεζες  πληροφοριών, όπου παρουσιάζονται αναλυτικά όλες οι Πανεπιστημιακές Σχολές, τα επαγγελματικά δικαιώματα, νέες σπουδές - μεταπτυχιακά προγράμματα στο  Εξωτερικό, καθώς και οδηγίες για συμπλήρωση μηχανογραφικού και μετεγγραφές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING, ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ αντιμετωπίζεται ως βασικός θεσμός συμβουλευτικής και υποστήριξης του ανθρώπου. Με επαγγελματική ευθύνη και σεβασμό προς την ατομικότητα, διαμορφώνουμε στέρεες βάσεις για την προσωπική εξέλιξη.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(1 Ψήφος)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top