26410 58218 - 26410 44264 |Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ε.Φ.Ε.Τ.: Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων

16.Αυγ.18

Υποχρεωτικό για όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις εστίασης και τροφίμων

Το Κ.Δ.Β.Μ. SALMAS EDU TRAINING, διοργανώνει προγράμματα κατάρτισης Εκπαίδευσης του προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων, στα πλαίσια της ΥΑ-14708/10-08-2007/ΦΕΚ-1616/Β/17-08-200.

Αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Με την επιτυχή περάτωση κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος εκδίδονται προσωρινές Βεβαιώσεις Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος. Η επίσημη Βεβαίωση την οποία και εκδίδει ο ΕΦΕΤ χορηγείται στους δικαιούχους μετά από επιτυχή περάτωση προβλεπόμενης δοκιμασίας (εξετάσεις). Οι εξετάσεις θα γίνονται σε χρόνο και σημεία που θα καθορίζονται από τον ΕΦΕΤ.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ: Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, τροφίμων ή ποτών. Όλοι οι εργαζόμενοι χειριστές τροφίμων ή ποτών.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤ: Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, διενεργεί τη διαδικασία εξετάσεων και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 10 ΩΡΕΣ  - 2 ημέρες καθημερινές 17:00 - 21:45
ΚΟΣΤΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 90€ (Συμπεριλαμβάνετε και το παράβολο εξετάσεων στον ΕΦΕΤ).
ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Ζητήστε σήμερα από τη γραμματεία του κέντρου μας να σας αποστείλει με e-mail το σχετικό ενημερωτικό και την αίτηση εγγραφής.

Βαθμολογήστε το πρόγραμμα

(3 ψήφοι)

0 έχουν σχολιάσει

Συνδέσου για να υποβάλεις το σχόλιό σου.

online Αίτηση
για όλα τα προγράμματα
Top